Especials·Recomanacions·Enllaços d'interès·Glossari d Assegurances
 

Com em puc protegir d'una inundació?

CONTACTE
Atenció al client
901 500 300 • 93 496 47 96
servitel_atlantis@gacm.es
 Altres serveis i telèfons
 Cercador d'Oficines
CP:

.jpg
Com em puc protegir d'una inundació?¿Com puc protegir la meva llar de riscos extraordinaris com terrorisme, inundacions, terratrèmols...?

En general es creu que el Consorci de Compensació d’Assegurances empara aquests supòsits extraordinaris, però la realitat és ben diferent: és així sols si ja existia prèviament la contractació d’una pòlissa d’assegurança de la llar.

L’extensió de la cobertura que, si escau, ofereix el Consorci no és fixa, sinó que té els mateixos límits de cobertura i capitals assegurats que la pòlissa de llar contractada. Per això, és molt important tenir la casa assegurada i molt ben coberta. Les pòlisses d’assegurança de LLAR d’ATLANTIS, a fi d’evitar als seus assegurats sorpreses desagradables en cas de sinistre, ofereixen protecció integral i garanties àmplies.


Com sol•licitar una indemnització al Consorci de Compensació d’Assegurances?

Després que s’esdevingui un sinistre i al més aviat possible, cal presentar a la Delegació Regional del Consorci de Compensació d’Assegurances la documentació següent:
  • Carta de reclamació d’indemnització (en model establert amb aquesta finalitat pel Consorci).
  • Fotocòpia de la pòlissa.
  • Rebut del pagament de la prima.
  • Dades bancàries.


ATLANTIS queda a la disposició de l’assegurat per assessorar-lo en la manera d’emplenar aquesta documentació per a la tramitació i fa d’intermediari per al seu enviament al Consorci.

Posteriorment, el Consorci es posa en contacte directament amb l’assegurat per al peritatge dels danys. Un cop fixada la indemnització final, es procedeix al seu pagament per part del Consorci, per mitjà de transferència al compte bancari que l’assegurat hagi designat.

Si truca al telèfon d’informació del Consorci (93 452 14 00) o en visita el web (www.consorseguros.es), n’obtindrà informació més detallada.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Vull saber més.
 
 Avís legal · Entitats del Grup ACM Espanya · Política de Privacitat del Grup ACM Espanya · Contacte · Mapa Web · Preguntes Freqüents · Política de cookies · Informació legal

Els productes distribuïts sota la marca ATLANTIS estan assegurats per les entitats del Grup ACM Espanya.
2019 ATLANTIS