Especials·Recomanacions·Enllaços d'interès·Glossari d Assegurances
 

Prevenció de robatoris a la llar durant la seva absència

CONTACTE
Atenció al client
901 500 300 • 93 496 47 96
servitel_atlantis@gacm.es
 Altres serveis i telèfons
 Cercador d'Oficines
CP:

.jpg
Prevenció de robatoris a la llar durant la seva absènciaDurant les vacances deixem la nostra llar totalment solitària i a expenses de possibles lladres. Per estalviar-nos ensurts i tenir-lo mínimament segur li recomanem que tingui present aquesta sèrie de consells:
 
•    Instal·li una porta blindada. Si no és possible, procuri que la porta tingui al menys dos punts de tancament i que no quedi forat entre aquesta i el terra. Més del 60% dels robatoris a les llars es produeixen per la porta principal.
 
•    Posi persianes a totes les finistres i balcons i asseguri-les amb un pany interior. No les baixi totes o, com a mínim, no del tot per no donar la sensació de què la casa està buida.
 
•    Col·loqui reixes en finestres de fàcil accés des de l’exterior. La separació entre barres no pot ser mai superior a 12 cm.
 
•    Les finestres i portes que dónen als patis són zones especialment desprotegides. Reforci també les portes i tancaments de terrats i garatges.

•    Abans de marxar, comprovi que portes i finestres estan ben tancades.

•    Utilitzi dispositius electrònics que permetin programar, en horaris diferents, l’encesa i apagada de les llums de la casa, la televisió…

•    Millor si deixa roba estesa, així donarà la impressió de que la casa està habitada.

•    Instal·li alarmes.

•    No desconecti el timbre de la porta: estarà donant-li pistes als lladres.

Tanqui SEMPRE la porta amb el màxim de voltes de clau, tot i que aquesta sigui blindada. Si no ho fa, els lladres només necessitaran una targeta de crèdit o un plàstic dur per a obrir-la.
 
Alguns consells
•    Anunciï el seu viatge només als més propers per tal que el puguin localitzar i deixi a algú de confiança una còpia de la clau perquè, de tant en tant, vagi a casa seva, reculli la correspondència i, si no utilitza el seu cotxe, aparqui’l al seu garatge o pàrquing.
 
•    No deixi diners, joies u objectes de valor. Tampoc els amagui a llocs insospitats, ja que els lladres els coneixen perfectament.
 
•    Truqui a la policia si apareixen dibuixos o símbols a l’intèrfon, ascensor o porta d’entrada. Els lladres marquen les cases amb ells: fàcil accés, gos, persones grans, dones soles…
 
Assegurança ATLANTIS Llar
Amb ATLANTIS Llar, vostè tindrà cobert el robatori a la llar i, fins a una certa quantitat, l’atracament fora d’aquest. Si assegura el continent i no el contingut, la companyia es farà càrrec dels desperfectes que pateixi l’estructura de l’habitatge (sostres, parets, terra…), però no li indemnitzarà pels béns sostrets.
 
Per saber què li cobreix l’assegurança i què no, convé conèixer la diferència entre un robatori, un furt i un atracament, també dit espoliació. Es considera robatori quan s’utilitza la força sobre les coses per sostreure algun bé; atracament o espoliació quan s’intimida o força les persones; i furt quan no intervé la força.

En qualsevol dels 3 casos, a més de la declaració de sinistres, haurà de presentar a l'asseguradora la denúncia policial.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Vull saber més.
 
 Avís legal · Entitats del Grup ACM Espanya · Política de Privacitat del Grup ACM Espanya · Contacte · Mapa Web · Preguntes Freqüents · Política de cookies · Informació legal

Els productes distribuïts sota la marca ATLANTIS estan assegurats per les entitats del Grup ACM Espanya.
2019 ATLANTIS