Contigo Educa

ContigoEduca
CONTACTE
Contigo Educa
93 505 01 94 
Atenció al client
93 496 47 96

servitel_atlantis@gacm.es
e-cliente.jpg
MÉS INFORMACIÓ
 
Informa't sobre tot el que et pot oferir Contigo Educa

93 505 01 94 
Volem participar en la teva comunitat educativa

Som especialistes en l'àmbit educatiu

La nostra llarga experiència en l'àmbit de l'ensenyament ens permet conèixer, millor que ningú, els riscos i les necessitats específics d'aquest sector.

Gràcies a això, oferim una àmplia gamma de productes financers i asseguradors adaptats a les necessitats de la comunitat educativa: els centres docents i els seus treballadors, les AMPAS i els seus socis i l'associacionisme educatiu.


Beneficia't dels nostres avantatges en assegurances i productes bancaris per a la comunitat educativa.

 

LES NOSTRES OFERTES
Oferta profesores Oferta per als treballadors de l'ensenyament

ATLANTIS ofereix una completa gamma de productes i serveis asseguradors, els quals combinen qualitat, transparencia i ètica, amb condicions especials per als treballadors dels centres docents. A més, a través de TARGOBANK, els treballadors dels centres d'ensenyament poden gaudir de condicions preferents en els seus productes bancaris.
Oferta treballadors ensenyament
Oferta centros de enseñanza Oferta per als centres d'ensenyament

ATLANTIS posa a la disposició dels centres d'ensenyament una oferta asseguradora integral i adaptada per tal de garantir la seva protecció davant qualsevol imprevist. A més, a través de TARGOBANK, els centres d'ensenyament poden gaudir de condicions preferents en el seus productes bancaris. Amb una oferta específica per a cooperatives escolars.
Oferta centres ensenyament
Oferta AMPAS Oferta per a les AMPAS

ATLANTIS ofereix una completa gamma de productes i serveis asseguradors per a les AMPAS, els seus socis i les seves famílies. A més, a través de TARGOBANK, poden gaudir de condicions preferents en els seus productes bancaris.
Oferta AMPAS
Oferta asociacionismo educativo Oferta per a l'associacionisme educatiu

ATLANTIS ofereix una completa gamma de productes i serveis asseguradors per a les entitats de l'associacionisme educatiu. A més, a través de TARGOBANK, poden gaudir de condicions preferents en els seus productes bancaris.
Oferta associacionisme educatiu

EL NOSTRE MODEL COL·LABORATIU AMB LA COMUNITAT EDUCATIVA

Col·laborem amb la comunitat educativa per aconseguir un objectiu comú: la defensa dels valors que compartim i l'educació dels més joves en els hàbits saludables, en la feina en equip i en el respecte mutu.

Per a això cooperem de manera activa i a mida en la realització de tallers, xerrades o activitats educatives i esportives que organitzen pels centres d'ensenyament i les AMPAS.


 

Juego Patas Arriba Can Seixanta

Posem a la disposició dels docents aquest joc virtual de la Fundació Agrupació del Grup ACM Espanya, que ajuda a consolidar els hàbits saludables dels seus alumnes d'entre 8 i 12 anys.
Juego Patas Arriba

Juga-hi ara
Actividades deportivas Activitats esportives

Realitzem accions de patrocini i/o promoció d'esdeveniments esportius en centres d'ensenyament amb la finalitat de promoure hàbits saludables i de transmetre valors.
 
Charlas gratuitas Xerrades gratuïtes

Organitzem xerrades gratuïtes amb temàtiques d'interès per als centres docents i les AMPAS (salut, prevenció, hàbits saludables…).
 


Informa't sobre les nostres fórmules de col·laboració amb els centres docents i les AMPAS clicant aquí.

 

Contigo Educa és un producte fet amb l'experiència de TARGOBANK i l'exitosa trajectòria d'Atlantis, pensat especialment per a tu.

Perquè #contigocreamosUtilitzem cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Vull saber més.
 
 Avís legal · Entitats del Grup ACM Espanya · Política de Privacitat del Grup ACM Espanya · Contacte · Mapa Web · Preguntes Freqüents · Política de cookies · Informació legal

Els productes distribuïts sota la marca ATLANTIS estan assegurats per les entitats del Grup ACM Espanya.
2020 ATLANTIS