Contigo Educa - Oferta associacionisme educatiu

CONTACTE
Contigo Educa
93 505 01 94 
Atenció al client
93 496 47 96

servitel_atlantis@gacm.es
e-cliente.jpg

MÉS INFORMACIÓN
 
Sol·licita informació sense compromís sobre les nostres promocions i fórmules de col·laboració amb les entitats socioeducatives i de l'associacionisme educatiu.

93 505 01 94 
Oferta per a les entitats socioeducatives i de l'associacionisme educatiu
Beneficia't dels nostres avantatges en assegurances i productes bancaris per a entitats socioeducatives.
La llarga experiència en l'àmbit de l'ensenyament del Grup Crédit Mutuel ens permet oferir, a l'associacionisme educatiu i a les entitats socioeducatives, assegurances i productes bancaris adaptats a les seves necessitats específiques, amb condicions preferents.
Així mateix, col·laborem activament amb la comunitat educativa en el desenvolupament d'accions que impulsin l'educació en valors, la prevenció i els hàbits saludables.
Avantatges en assegurances

ATLANTIS, una de les marques asseguradores del Grup Assurances du Crédit Mutuel, impulsa un model no especulatiu, basat en principis de l'economia social, i des de fa anys està certificada amb el segell EthSI, el qual garanteix l'acompliment de criteris  d'orientació ètica, solidaritat i responsabilitat social.


Seguro de Auto ATLANTIS posa a disposició de les AMPAS una oferta asseguradora integral i adaptada, per a garantir la seva protecció davant qualsevol imprevist.
  • Assegurança de Responsabilitat Civil activitats de l'entitat o associació
  • Assegurança d'Accidents Col·lectius per a activitats socioeducatives extraescolars
  • Assegurança d'Accidents Col·lectius per a activitats d'estiu i vacances
  • Assegurança d'Accidents Col·lectius per a festes i actes puntuals
  • Assegurança d'Accidents Col·lectius per a voluntaris
  • Assegurança de Responsabilitat Civil per a la Junta Directiva

Avantatges en productes bancaris

TARGOBANK, filial del Grup Crédit Mutuel a Espanya, ofereix productes financers a persones i empreses a través de les seves 125 sucursals, emfatitzant valors com la proximitat, la responsabilitat i un compromís actiu.


Seguro de Auto A través de TARGOBANK, les entitats vinculades a ATLANTIS poden gaudir de condicions preferents en comptes corrents i productes financers.

Contigo Educa és un producte fet amb l'experiència de TARGOBANK i l'exitosa trajectòria d'Atlantis, pensat especialment per a tu.

Perquè #contigocreamosUtilitzem cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Vull saber més.
 
 Avís legal · Entitats del Grup ACM Espanya · Política de Privacitat del Grup ACM Espanya · Contacte · Mapa Web · Preguntes Freqüents · Política de cookies · Informació legal

Els productes distribuïts sota la marca ATLANTIS estan assegurats per les entitats del Grup ACM Espanya.
2019 ATLANTIS